RAP’IN DUYGUSAL ÇOCUĞU SEFO MİLLİYET SANAT’A KONUŞTU…”MÜZİK DÜNYASINDAKİ HER ZORLUK BENİ GÜÇLENDİRDİ”

RAP’IN DUYGUSAL ÇOCUĞU SEFO MİLLİYET SANAT’A KONUŞTU…”MÜZİK DÜNYASINDAKİ HER ZORLUK BENİ GÜÇLENDİRDİ”
24.05.2023
A+
A-

Her gün dijital müzik platformlarında milyonlarca parça yayınlanıyor ve şarkı denizinde sadece fark yaratabilenler üste çıkıyor. O denizin içinde boğulmayacağı kanıtlayan rap müziğin yıldız ismi Sefo, zorluklara rağmen kendi sesini bulmanın gururunu yaşıyor. Müziğini ilk dinlettiğinde farklı tepkiler aldığını söyleyen Sefo “Rap dünyası çok zor bir dünya. Bazıları müziğimi sevdi, destekledi ve beni cesaretlendirdi. Bazıları müziğime tepkisiz yaklaştı. Ama boş vermedim, yoluma devam ettim. Pes etmedim. İçten bir tutku ve inançla müziğimi sürdürdüm. Her zorluk daha da güçlenmek için bir fırsattı ve müzik yolculuğumda kendimi geliştirdim,” diye anlatıyor. Eda Solmaz’ın Sefo’yla gerçekleştirdiği röportajın tamamı Milliyet Sanat’ın Mayıs 2023 sayısında…

“Kendime özgü bir tarz yaratmanın gururunu yaşıyorum”

Müzik yolculuğunda farklı tarzlar denediğini söyleyen Sefo, kendi sesini bulma yolculuğunu “Kendi hikâyemi ve duygularımı ifade etmek için birçok deneme yaptım. Birçok şarkı yazdım, kayıtlar yaptım ve kendimi geliştirdim. Benliğimi keşfetmek için zaman ayırdım ve müziğimdeki kimliğimi şekillendirdim,” diyor ve ekliyor: “Şimdi, kendi sesimi buldum ve kendime özgü bir tarz yaratmanın gururunu yaşıyorum.”

“Hayallerime ulaşma sürecim devam ediyor”

Müzik dünyasında başarıya ulaşmak zorlu bir yolculuk olduğunu söyleyen Sefo henüz tüm hayallerine ulaşmış olmasa da çabalamaya devam ettiğini, sürekli olarak ilerlemeye ve gelişmeye odaklandığını söylüyor. Sefo, “hayal sahnesi”ni ise şu sözlerle anlatıyor: “Müziğimi en iyi şekilde ifade edebildiğim; yaratıcılığımı, yeteneklerimi sergileyebildiğim, geniş bir seyirci kitlesi ile iletişim kurabildiğim ve müziğimle insanların hayatlarına dokunabildiğim bir yer. Bu, büyük konserler vermek, uluslararası arenalarda sahne almak, müziğimle insanları etkilemek ve ilham vermek gibi hedefleri içeriyor.”

Eda Solmaz imzalı Sefo röportajının tamamı Milliyet Sanat’ın Mayıs 2023 sayısında…

Kitabevlerinde, marketlerde, Getir’de, Trendyol’da, shopier.com’da ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için:              milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.